Skip to main content
0

Book en sauna på Banegaarden uden medlemskab

Banegaarden i København tilbyder en unik saunaoplevelse midt i byen, hvor du kan nyde en privat sauna uden behov for medlemskab. Vores faste sauna på Banegaarden giver dig mulighed for at slappe af med venner, familie eller kollegaer i en privat og rolig atmosfære. Uanset om du søger en pause fra byens travlhed eller ønsker at forkæle dig selv med en wellness-oplevelse, er vores sauna på Banegaarden den perfekte destination.

Hvad gør vores sauna særlig?

Vores sauna på Banegaarden er ikke som enhver anden sauna. Her får du en eksklusiv oplevelse, hvor saunaen er reserveret kun til dig og dine gæster. Med plads til op til 10 personer kan du nyde saunaen privat uden forstyrrelser. Du kan booke saunaen direkte online, hvilket gør det nemt og bekvemt at planlægge din næste saunaoplevelse i København.

Fordelene ved sauna på timebasis

  • Fleksibilitet: Du kan booke saunaen præcis, når det passer dig, og du behøver ikke tænke på medlemskaber eller lange bindingsperioder.
  • Privatliv: I modsætning til offentlige saunaer, er vores sauna på Banegaarden kun for dig og dine gæster, hvilket sikrer maksimal afslapning.
  • Beliggenhed: Beliggende midt i København, er vores sauna let tilgængelig, uanset hvor du befinder dig i byen.

Sådan booker du din Sauna på Banegaarden

Det er nemt at booke vores sauna på Banegaarden. Besøg vores bookingside, vælg den tid, der passer dig, og gennemfør din reservation online. Når du ankommer, er saunaen klar til dig, og du kan straks begynde at nyde din private saunaoplevelse.

Saunagus på Banegaarden

Ud over vores faste sauna på Banegaarden i København tilbyder vi også eksklusive saunagus-sessioner, som løfter din saunaoplevelse til et helt nyt niveau. Vores saunagus på Banegaarden kombinerer de traditionelle saunaelementer med aromaterapi og afslappende lydkulisser, skræddersyet til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Hvad er Saunagus?

Saunagus er en speciel form for saunaoplevelse, hvor en Gusmester leder sessionen ved at hælde vand blandet med æteriske olier over de varme sten. Dampen, der skabes, fylder saunaen med en intens duft, som Gusmesteren derefter fordeler ved hjælp af et håndklæde eller en vifte. Dette skaber en sensorisk oplevelse, som ikke kun virker afslappende, men også har mange sundhedsmæssige fordele, såsom forbedring af blodcirkulation, stressreduktion og fremmelse af hudens sundhed.

Saunagus på Banegaarden – Detaljer

Vores saunagus på Banegaarden varer cirka 60 minutter og inkluderer tre runder på 12-15 minutter, adskilt af korte pauser. Hver session er designet til at harmonisere varme, duft og lyd, hvilket gør hver oplevelse unik og mindeværdig.

Vores saunagus på Banegaarden er en ideel mulighed for at genoplade midt i København, hvor du kan trække stikket fra dagligdagens travlhed og fokusere på dit velvære i smukke, naturlige omgivelser.

Du kan læse mere om saunagus på Banegaarden her. 

Ofte stillede spørgsmål om sauna på Banegaarden

Hvordan booker jeg saunaen på Banegaarden?

Du kan nemt booke saunaen ved at besøge vores bookingside. Vælg den tid, der passer dig, og gennemfør din reservation online.

Hvor mange personer kan saunaen rumme?

Vores sauna på Banegaarden kan komfortabelt rumme op til 10 personer.

Hvis man virkelig godt kan lide at sidde tæt, kan man være 12 personer.

Skal jeg være medlem for at bruge saunaen?

Nej, du behøver ikke at være medlem. Vores sauna kan lejes på timebasis, og du kan booke den, når det passer dig.

Er der omklædningsfaciliteter ved saunaen?

Ja, der er omklædningsfaciliteter til rådighed ved saunaen på Banegaarden, så du kan klæde om og være klar til din saunagus session. Vi anbefaler at du medbringer en badekåbe, da der er 20m fra omklædning til saunaen.

Er saunaen åben året rundt?

Ja, saunaen på Banegaarden er åben året rundt, så du kan nyde den, uanset om det er sommer eller vinter.