BROENS X MOBILSAUNA
I samarbejde med Broens Skøjtebane, opsætter Mobilsauna en fast sauna i hele Januar 2024. (Kun 10min gang fra Kongens Nytorv) Saunaen bookes privat på timebasis og er altså en perfekt anledning til at invitere vennerne, familien, kollegaerne mm. på en anderledes oplevelse midt i København.
Konceptet
Når i booker en af vores faste saunaer, booker i den i 1 eller 2 timer privat.
FAKTA
- Privat – I har saunaen for jer selv
- Plads til 10 personer
- Stort panoramavindue
- Kan bookes i 1 eller 2 timer
- Omklædningsrum i saunaen
- Varm når i ankommer
- Mulighed for at købe mad og drikke
ADRESSE
Må man bade i havnen?
NEJ, bemærk at det er strengt forbudt at bade i Københavns havn og brud på dette, vil medføre øjeblikkelig bortvisning.
Der vil dog blive opsat koldtvands brusere lige foran saunaen, som man skal være velkommen til at benytte mellem sine sauna sessions. 🙂
Hvad koster det?
1 times privat sauna = 950DKK
2 timers privat sauna = 1.700DKK
Via booking formularen, kan du med det samme se ledige tider, priser og booke nemt på 2 minutter.
Må man hælde vand på saunaen og lave sauna gus?
Det er tilladt at hælde vand på saunaen, men KUN ferskvand i små mængder. Hvis dette ikke respekteres, kan saunaen gå i stykker.
Må man have egne drikkevarer med?
Det er ikke tilladt at have egen mad og drikke på Broens Skøjtebane/ og i saunaen. Med undtagelse af vand. (Vanddunke kan fyldes i håndvaske i toiletbåsene.)
Saunaen er omgivet af Broens Gadekøkken, som byder på lækre drikkevarer og mad i særklasse. Du kan se de tilgængelige madboder her:
Bemærk at det kun er tilladt at medbringe drikkevarer i saunaen, IKKE madvarer.
Må man være nøgen i saunaen?
Det er desværre ikke tilladt at benytte vores faciliteter uden badetøj eller håndklæde.
Dette skal både respekteres i og omkring saunaen.
Bemærk at man skal benytte et håndklæde, badekåbe eller lign, når man skal benytte toilettet. Da der kan være børn til stede.
Madboder omkring saunaen
PASTA LA PASTA
Hos Pasta La Pasta får du vaskeægte italiensk pasta tilberedt med masser af passion.
Michelin-kokken, Morten Christensen er dybt passioneret omkring det italienske køkken – og med særdeleshed pasta. Alt deres pasta og saucer er lavet på en helt særlig opskrift lavet af en lille lokal familie i Piemonte i Norditalien.
Det hele laves udelukkende af lokale råvarer – altså de bedste ingredienser for at opnå den helt autentiske italienske smag.
POULETTE
Hos Poulette er der altid god stemning, når de langer deres skarpe, krydrede, friske, møre, duftende og sprøde sandwiches over disken. Jesper Emil Norrie og Martin Ho er et makkerpar med masser af erfaring fra restaurationsbranchen både lokalt og internationalt. De står bag den hippe vinbar Pompette på Nørrebro, hvor de også har Poulette med samme koncept som på Broens.
Du kan smage deres sprøde fried chicken sandwich med syltet agurk, mayo, ost og salat serveret i en lækker blød brioche bolle. Den fås også i en vegetarisk version med sprød og spicy mapo tofu. Når du smager deres sandwiches vil du opleve, hvordan de bestemt ikke er bange for at bruge krydderier i deres sandwiches. De har har fundet et genialt samsspil mellem tungeprikkende sichuanpeber og varmen fra deres personlige spice mix.
POULETTE
Hos Poulette er der altid god stemning, når de langer deres skarpe, krydrede, friske, møre, duftende og sprøde sandwiches over disken. Jesper Emil Norrie og Martin Ho er et makkerpar med masser af erfaring fra restaurationsbranchen både lokalt og internationalt. De står bag den hippe vinbar Pompette på Nørrebro, hvor de også har Poulette med samme koncept som på Broens.
Du kan smage deres sprøde fried chicken sandwich med syltet agurk, mayo, ost og salat serveret i en lækker blød brioche bolle. Den fås også i en vegetarisk version med sprød og spicy mapo tofu. Når du smager deres sandwiches vil du opleve, hvordan de bestemt ikke er bange for at bruge krydderier i deres sandwiches. De har har fundet et genialt samsspil mellem tungeprikkende sichuanpeber og varmen fra deres personlige spice mix.
Phago
Phago’s køkken handler om at nyde livet, som det gøres ved Middelhavet: god mad med gode venner. De laver deres egne saucer. De fermenterer deres egen vinaigrette. Fra bunden, hele dagen, hver dag. Kun friske og sæsonmodne ingredienser. Naturligt veganske og vegetariske retter.
Phagos elskede smagsfamilie stammer fra hele det salte, solrige Middelhavsområde. Menuen sund, frisk og sæsonbaseret. Bundsolidt og hjemmelavet.
CREPES A LA CARTE
Adrian Acaleanu har en stor kærlighed til franske crepes. Men i hans gadekøkken finder du den klassiske spise med et moderne twist. Dejen er altid hjemmelavet med økologisk og glutenfri mel, og fyldet er friskt og smagfuldt.
CREPES A LA CARTE
Adrian Acaleanu har en stor kærlighed til franske crepes. Men i hans gadekøkken finder du den klassiske spise med et moderne twist. Dejen er altid hjemmelavet med økologisk og glutenfri mel, og fyldet er friskt og smagfuldt.
Gasoline Grill
Gasoline Grill er stedet, hvor du kan sætte tænderne i den verdenskendte burger. De laver deres egen kødblanding på 100% økologisk friskhakket oksekød. Med kun 4 burgere på menuen, bliver alting lavet med få, men gode råvarer. En saftig bøf, en sød og svampet potato-roll bolle, som alt sammen skaber balancen mellem det søde, sure og det salte.
KEJSER SAUSAGE
Hos Kejser Sausage får du gourmetpølser fra Öxneholm, der blandt andet er kendte for den “Verdensberømte” grillpølse fra Lyngby Stadion. Den danske street food-klassiker serveres med et moderne twist med friske, lokale råvarer. Vælg mellem to varianter. En ostepølse lavet på den anmelderroste Arla Unika-ost, Gammelknas. Eller en klassisk grillpølse med ramsløg. Begge serveres med en omgang traditionel kartoffelsalat.
KEJSER SAUSAGE
Hos Kejser Sausage får du gourmetpølser fra Öxneholm, der blandt andet er kendte for den “Verdensberømte” grillpølse fra Lyngby Stadion. Den danske street food-klassiker serveres med et moderne twist med friske, lokale råvarer. Vælg mellem to varianter. En ostepølse lavet på den anmelderroste Arla Unika-ost, Gammelknas. Eller en klassisk grillpølse med ramsløg. Begge serveres med en omgang traditionel kartoffelsalat.