Skip to main content
0

Holdet bag Mobilsauna

Mobilsauna.dk drives af tre unge ildsjæle, Cornelius, Frederik og Elias. Vi deler alle en passion for den gode saunaoplevelse, så da muligheden bød sig i 2022 for at købe Mobilsauna, var vi ikke i tvivl om, at det var et eventyr, vi skulle begive os ud på sammen. På den måde kan vi dele vores passion med endnu flere mennesker!

I dag kræver det medlemskab af en saunaklub (som næsten er umuligt at blive medlem af), hvis man ønsker at benytte en sauna i Københavnsområdet. Der findes simpelthen ikke et alternativ, hvor man kan booke en sauna på timebasis med sine venner, medmindre alle deltagere er medlemmer i en klub. Vi synes, det er ærgerligt, da det ekskluderer mange personer fra at nyde saunaen i vintermånederne, og det ønsker vi at lave om på.

Vores mål er at skabe intime oplevelser, der får københavnerne ud af deres lejligheder og opleve, hvad København OGSÅ har at byde på i de grå og kolde måneder. Sauna, god vin, hygge, samvær og meget mere.

Mobilsauna har to ben:

Mobile saunaenheder: På mobilsauna.dk kan booke vores mobile sauna-tønder, der er monteret på trailere. Disse kan køres ud til den ønskede placering, såsom sommerhuset, stranden, firmaet osv. Dette er vores fleksible løsning og kan kun bookes på dagsbasis. Læs mere om vores mobile saunaenheder og book en unik oplevelse i København.

Sauna med fast lokation: I løbet af vinteren 2022/2023 havde vi den heldige mulighed for at opstille en fast sauna i Sydhavn til glæde for både lokale beboere og besøgende udefra. Dette gjorde det muligt at booke privat sauna til op til 10 personer uden medlemskab. Derudover kunne vi tilbyde lækker vin og snacks fra den lokale vinbar Anløbet, hvilket skabte en helhedsoplevelse og samtidig støttede det lokale miljø.

Ud over Mobilsauna.dk driver vi til daglig forskellige virksomheder inden for E-handel, træfældning og entreprenørvirksomhed. Vi har kompetencerne til at løfte alle dele af virksomheden og sikre den bedste oplevelse for vores kunder.

Ved at kombinere vores lidenskab for sauna, vores fleksible mobile saunaenheder og vores faste sauna i Sydhavn ønsker vi at give alle en mulighed for at nyde en afslappende saunaoplevelse i København og Sydhavn. Kontakt os i dag og book din næste saunaoplevelse!

Varme hilsener
Mobilsauna crew

Timebasis

Sauna med fast lokation

Læs mere
Dagsbasis

Mobilsauna til din lokation

Læs mere